martes, 17 de septiembre de 2013

La Bisbal del Penedés, GRACIAS!

El pasado 11 de Septiembre, hicimos lectura de un manifiesto de agradecimiento al Alcalde de La Bisbal del Penedes, Excmo. Sr. Josep Mª Puigibet y le hicimos entrega de una camiseta de nuestra pah junto con unas chapas conmemorativas del acto.
Os colgamos el manifiesto que le leimos y las fotos del evento.


MANIFIESTO:PLATAFORMA DE AFECTADOS POR LA HIPOTECA DEL BAIX PENEDES


Sr. Alcalde Jose Mª Puigibert:

LA PAH BAIX PENEDES LI VOL AGRAIR EL TRACTE QUE ENS HA DONAT EN DIFERENTS OCASIONS AIXI COM EL RECOLZAMENT I IMPLICACIO DE LA NOSTRA PAH, NO OBLIDANT EL SEU EQUIP DE GOVERN AL COMPLERT I ALS MEMBRES EN PARTICULAR QUE ACTIVAMENT HAN PARTICIPAT EN LES NOSTRES ASAMBLEAS Y EN ALGUNES DE LES NOSTRES ACCIONS DONANT-NOS EL SUPORT  QUE ES NECESSITA EN AQUESTS CASOS, AIXI TAMBE COM A LA PROPIA ALCALDIA EN LAS QUE SE’NS HA DONAT SOLUCIONS I A LA SESSIO INFORMATIVA QUE ES VA FER AL CMC I EN LA QUE VOSTE VA PARTICIPAR ACTIVAMENT JUNTAMENT AMB EL SEU EQUIP DE GOVERN.
SR. PUIGIBET, LI VOLEM INFORMAR QUE LA PAH DEL BAIX PENEDES A TREBALLAT INTENSAMENT FRONT A LA VIVENDA I EN LA DEFENSA DEL MES VULNERABLE A LA NOSTRA COMARCA BAIX PENEDES. HEM DE DIR QUE VOSTÉ SR. ALCALDE, HA ESTAT EL MES ACTIU EN PREOCUPACIO DAVANT DELS SEUS COVILATANS , DEL NOSTRE POBLE QUE ES LA BISBAL DEL PENEDES, PREOCUPANT-SE I IMPLICANT-SE PERSONALMENT EN CASOS DE EXTREMA NECESITAT I DEFENSANT AL MES DEBIL I AL MES VULNERABLE, INCLUS JA NO NEGOCIANT SINO SOL.LUCIONANT LES NECESITATS D’AQUESTS VEINS FRONT A LES SEVES ENTITATS I FACILITANT-NOS ENCARA MES EL NOSTRE TREBALL.
EL TRACTE QUE VOSTE ENS HA DISPENSAT COM A PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA I TAMBE A TITOL PERSONAL PUC DIRLI QUE CADA VEGADA QUE ENS HEM VIST PER PARLAR SR ALCALDE ENS HA TRANSMES UN ESPERIT DE LLUITA QUE ESTA EN VOSTE, ENS HA TRANSMES EL SEU ENTUSIASME I LES SEVES GANES DE FER LES COSES COM CAL, I ES PER AIXO SR. ALCALDE QUE EL CONSIDEREM I L’HEM CONSIDERAT SEMPRE COM UN ACTIVISTA MES DE LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA DEL BAIX PENEDES.

ES PER AIXO QUE LA NOSTRA PLATAFORMA  EL VOL OBSEQUIAR AMB UN DELS NOSTRES EMBLEMAS, I DECLARAR-LO ACTIVISTA D’HONOR, AIXI DONCS VOLEM FER-LI ENTREGA EN AQUEST ACTE DE LA NOSTRA EMBLEMATICA SAMARRETA, I VOLEM FELICITAR TAMBE A TOT EL SEU EXEMPLAR EQUIP DE GOBERN EN PLE. ESTEM CONVENÇUTS QUE AQUEST PAIS MES QUE MAI, NECESSITA PERSONAS COM VOSTE, LLUITADORAS I AMB UNA ESPERIT D’AJUDA EXEMPLAR.


* Fotografias cedidas por el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedes

No hay comentarios:

Publicar un comentario